Новини

За послугу 5000 доларів: на Буковині затримали “перевізника” ухилянтів

На Буковині два чоловіка віком 31 та 32 роки намагалися незаконно перетнути державний кордон. Допомагав їм у цьому 21-річний житель села Бояни за п’ять тисяч доларів США з людини.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура та відділ поліції Чернівецької області.

Читайте також: Продавав гранати, револьвер та набої: у Чернівцях чоловік незаконно збував зброю

“9 липня зловмисник на автомобілі “Mercedes-Benz Sprinter” допомагав двом чоловікам, віком 31 та 32 роки, потрапити до сусідньої Республіки Румунія поза пунктом пропуску. Однак був затриманий у адміністративних межах села Остриця Чернівецького району, поблизу лінії розмежування державного кордону”, – йдеться в повідомленні поліції.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання злочинця поліцейські виявили та вилучили 6 тисяч доларів США, майже 3 тисяч євро, мобільні телефони, 2 автомобіля та чорнові записи.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Поліцейські звернулися до суду з клопотання про обрання порушнику запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють можливе коло осіб причетних до нелегального бізнесу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.