Новини

У Чернівцях відкрилася виставка картин художника з Дніпра

У Чернівцях на вулиці Кобилянської, 53 (мистецький центр “Вернісаж”) відкрилася виставка “Світ творця”.

Про це пише molbuk.ua

Вона складається з 11 енергетичних картин, серед яких 6 картин належать до серії “Парад планет”, а також особистих тотемів автора Антона Вишневського.

Виставка триватиме до 16 липня.

Про автора:

Антон Вишневський народився 23 грудня 1985 року у місті Дніпро. Вже з молодих років його пристрать до езотерики привела до початку активного вивчення цієї галузі.

У 13 років Антон зацікавився хіромантією, з часом його знання розширилися на праці видатних дослідників, таких як Нікола Тесла та Леонардо да Вінчі. Також глибоко досліджує фізику електричності, магічних полів та енергетики.

Антон втілив свої знання з езотерики для створення власних творів. Впродовж 24 років він накопичив значний досвід та майстерність, які знаходять відображення в його роботах. Його картини, створені з використанням символізму, сакральної геометрії та чистих енергетичних кольорів, не тільки відбивають його знання в езотериці, але й мають потужний енергетичний вплив на тих, хто їх сприймає.

Наразі Антон працює над проєктом “Парад планет”, який присвячений людям і не продається. У своїх полотнах Антон використовує символізм, сакральну геометрію та чисті енергетичні кольори.

Для детального ознайомлення з усіма його роботами корисним буде мати знання нумерології, астрології, кабали, Дерева Сефірот та Квітки Життя а також лінійки, оскільки вони допоможуть розшифрувати глибоке послання, закодоване в його творах.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.