Новини

Збір коштів від «МБ» для наших захисників триває: зібрали вже понад 120 тис грн

До редакції ” ” звернувся захисник із Чернівців Олег Филипчук. Майже рік Олег боронить Україну на передових позиціях у складі 115-ої окремої механізованої бригади. Був поранений, а нещодавно отримав високу нагороду від Міноборони – нагрудний знак “За військову доблесть”.

Підрозділ, у якому служить Олег, для ще вищої ефективності ведення бойових дій потребує транспорту, дронів, тепловізорів, оптику…

Та найбільша потреба зараз – в антидроновій рушниці. Вона справді рятує життя бійцям. На неї поки що й збираємо. Орієнтовна вартість – 400 тисяч гривень.

Наразі від 21 червня від початку збору вдалося зібрати на “банку” понад 120 тисяч гривень. На PayPal – 253 долари.

Долучаються бізнесмени, чиновники та всі небайдужі люди, у тому числі й дітки.

Зокрема, вразив вчинок маленьких чернівчанок Вікторії та Анастасії, які, почувши про збір ” “, організували власний збір “Дитяча ініціатива”. Їхніми стараннями та за допомогою небайдужих мешканців вдалося зібрати 1150 гривень. Їх перерахували на картку бійцям.

“Ці дівчатка розчулили до сліз, – зізнаються бійці. – Коли бачиш такі випадки, розумієш, що ми тут недаремно воюємо. Задля таких, як ці дітки, хочеться побороти ворога і захистити нашу Україну”.

Долучився також увесь колектив видання “Молодий буковинець”. Окрім особистих внесків більшості працівників редакції, наша компанія перерахувала бійцям 20 тисяч гривень. Окремим буде ще донат від нашої друкарні.

На наш заклик щодо збору коштів відгукнулися деякі чиновники (серед них – голова облради Олексій Бойко, перша заступниця голови ОВА Альона Атаманюк, пізніше – голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, а також один із топпосадовців мерії Чернівців, який попросив не оприлюднювати свого прізвища), підприємці (керівник мережі закладів швидкого харчування OZZY та ресторанів Yoki Дмитро Лукенчук, засновник VYO, співвласник ресторанів “5-те підземелля” та Krevetka Cafe Сергій Ткачук, директор телерадіокомпанії “АСС” Владислав Севрюков), депутатка облради Оксана Палійчук, ексдепутатка міськради Наталія Дембіцька, освітяни (Галина Абрам’юк, Наталія Кінащук). А також багато інших небайдужих буковинців.

Окрім того, до збору коштів долучився туристичний сайт Go Chernivtsi. Щиро вдячні!

Ми обов’язково будемо розповідати про ті випадки, які зворушили найбільше. Також будемо публікувати назви компаній-благодійниць, які долучилися до збору. Про добро треба розповідати, щоби воно множилося!

Кошти надсилайте безпосередньо на рахунок Олега Филипчука. За кожну гривню прозвітуємо.

Куди надсилати кошти:

Посилання та номер картки банки monobank:
🔗https://send.monobank.ua/jar/yMXNburoT
💳 5375 4112 0577 6607

Інші реквізити:
USD 4731 1856 1810 8630
EURO 4731 1856 2707 0110
PayPal: filia21@gmail.com

За донат від 50 грн і більше – призи від бійців та ” “

– прапор із передової, підписаний нашими бійцями
– фрагмент трофейної техніки з передової
– фотосесія в обласному музеї просто неба
– екскурсія Чернівцями від гіда Пана Ярка
– безплатна піврічна підписка на газету “Молодий буковинець”.

Також ви, за бажання, станете героями наших публікацій в газеті ” ” та на сайті molbuk.ua

Шанс виграти має кожен, хто задонатить 50 грн і більше. Якщо задонатити 500, то це цілих 10 шансів отримати приз за донат на ЗСУ.

Якщо внесення у банку буде не з карти mono, то у примітці потрібно вказати ваші контакти, щоб у разі перемоги зв’язатися з вами.

Акція триватиме до Дня Незалежності.

Наближаймо нашу Перемогу разом! Слава Україні!

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.