Новини

На Буковині судитимуть чоловіка, який обікрав краян на суму понад 276 тисяч гривень

На Буковині судитимуть 44-річного жителя села Старі Бросківці, який вчинив низку майнових злочинів у Чернівцях. Сума збитків завдана заявникам становить понад 276 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Під час досудових розслідувань, розпочатих за фактами крадіжок, співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що з лютого по квітень поточного року 44-річний житель села Старі Бросківці вчинив низку майнових злочинів у Чернівцях. Зокрема, 20 лютого буковинець через вікно проник до будинку 44-річної чернівчанки, звідки викрав ювелірні вироби та гроші, чим спричинив матеріальну шкоду на суму понад 107 тисяч гривень.

У подальшому порушник продовжив свою протиправну діяльність та шляхом віджиму вікна потрапив до помешкання 36-річної жительки Чернівців. Буковинець викрав з будинку потерпілої побутову та цифрову техніку, а також хутряні вироби. Сума збитків завдана жінці становить понад 156 тисяч гривень.

Крім цього, правоохоронці з’ясували, що фігурант причетний до крадіжки велосипеда вартістю понад 12 тисяч гривень, який належить 34-річному жителю обласного центру.

Поліцейські в ході проведення оперативних заходів задокументували факт незаконного збуту буковинцем мисливської рушниці. Відповідно до висновку експерта вказана рушниця є гладкоствольною вогнепальною зброєю, виготовленою саморобним способом.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду. Фігуранту інкримінують вчинення злочинів, передбачених частиною 4 статті 185 (Крадіжка) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.