Новини

Чому варто купити матрац топер просто зараз*

Топер – це тонкий матрац, який розрахований на використання на вже наявному дивані, ліжку. Основна функція – змінити технічні характеристики спального місяця. Наприклад, пом’якшити, зробити більш жорстким, рівним або надати інших властивостей. Топер – значно економніше рішення, ніж купівля нового дивану, ліжка. Далі розглянемо основні причини популярності такого виду тонкого матраца.

Компактний

Топери – це тонкі матраци, товщина яких коливається в межах 4–8 см, всередині немає пружин, що дає змогу скручувати виріб у тугий ролик, коли ним не користуєтесь. Через це його можна:
взяти з собою в поїздку, тим самим зробивши зручним спальне місце будь-де;

сховати, нехай чекає гостей, якщо вони до вас час від часу приїжджають;

компактно зберігати на шафі чи в іншому місці, якщо наразі він не потрібен.

Варто розуміти, що топер все ж займає певне місце, але це значно менше чим, наприклад, гостьовий диван чи навіть крісло. У багажник машини він точно поміститься. Якщо шукаєте, де купити Матролюкс топер, то якісні моделі представлені на сайті у великому асортименті, а консультанти завжди раді прийти вам на допомогу.

Функціональній

Топери бувають різні, однак головне завдання використання – це отримати спальне місце таке, яке вам потрібно. Тонкий матрац може зробити його м’якшим чи жорсткішим, вирівняти характерні нерівності дивану чи подовжити строк життя ліжка.

Є ще й інші варіанти використання топеру, наприклад створення ігрового простору для дітей на підлозі – їм не буде холодно, і при цьому гратиметься комфортно.

Безпечний і екологічний

Ці параметри досягаються внаслідок використання оптимальної комбінації матеріалів. Причому є як натуральні, так і штучні. Але всі вони екологічно чисті, тому не викликають алергії та інших небажаних реакцій, у тому числі у дітей. Крім того, вони безпечні – не виділяють жодних токсичних речовин, незалежно від температури в кімнаті чи інших умов.

Крім того, матеріали повітропроникні, гігроскопічні. Тому вони не накопичують пил, вологу, а це головні фактори появи пилових кліщів, бактерій, та інших шкідливих патогенних мікроорганізмів.

Комфортний

Асортимент магазинів, особливо тих, які працюють онлайн, чималий. Тому зможете обрати ту модель топеру, яка допоможе створити максимально комфортні умови для нічного відпочинку. Основні параметри, які можуть впливати на зручність для конкретної людини:
жорсткість: жорсткий, середній, м’який. Є також різносторонні;

сезонність – зима/літо, всесезонний;

навантаження на одне спальне місце;

висота – від 4 до 12.

Ті чи інші властивості надає наповнювач. Найпоширеніші варіанти – ортопедичний, піна Memory, латекс, сизаль.

Зносостійкий та зручний у догляді

Є топери зі знімними чохлами, які дуже легко попрати в разі потреби. Якщо такої можливості немає, вдасться без проблем доглядати за поверхнею, використовуючи спеціальні пінні засоби, які не проникають всередину. До того ж є чимало способів захистити матрац від забруднень, наприклад використання водовідштовхувальних чохлів.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.