Новини

У Чернівцях судитимуть водія, який на пішохідному переході збив 12-річного хлопчика

На лаву підсудних сяде винуватець дорожньо-транспортної пригоди, в якій травмувався 12-річний чернівчанин: слідчі поліції завершили досудове розслідування

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

32-річний житель обласного центру порушив Правила дорожнього руху та скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода. Внаслідок аварії хлопець отримав тілесні ушкодження.

Нагадаємо: 21 квітня в обласному центрі на вулиці Руській внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 12-річний чернівчанин.

В ході досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що 32-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” не врахував дорожньої обстановки, проявив неуважність, не вибрав безпечної швидкості руху та не надав перевагу в русі, внаслідок чого скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода. Хлопець в той час переходив дорогу в межах пішохідного переходу.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди хлопець отримав садна стегна, підшкірну гематому голови та закритий перелом стегнової кістки.

Слідчі поліції зібрали доказову базу провини водія та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил безпеки на дорозі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.