Новини

Здійснилася мрія: 12-річний хлопчик, який врятувався із Драмтеатру в Маріуполі, забив гол за Шахтар у благодійному матчі

12-річний Дмитро Кеда взяв участь у благодійному футбольному матчі у команді Шахтар, де йому вдалося забити переможний гол проти польської команди Лехії. Хлопцю разом із родиною вдалося виїхати з окупованого Маріуполя.

Момент голу опублікували на YouTube-каналі команди Шахтар.

“Це неймовірна мить для хлопця, мрія якого сьогодні здійснилася”, — говорить коментатор. На футболках гравців Шахтаря були написані назви українських міст. У Дмитра Кеди був Маріуполь.

“Від початку повномасштабного вторгнення Росії родина Дмитра була в Маріуполі. Від 6 до 15 березня вони ховалися в Маріупольському драмтеатрі, який 16 березня зазнав авіабомбардування. Сім’ї вдалося виїхати з міста напередодні, 15 березня. У Польщі, куди вони дісталися, їм допомогли знайти житло і все необхідне. Сьогодні здійснилася мрія хлопчика — він зіграв за улюблену команду і забив гол”, — розповідає Шахтар.

Хлопчик народився в Харцизьку, Донецька область. Його родина вболіває за Шахтар, перебувала у фан-клубі й відвідувала матчі на Донбас Арені, коли Дмитро був іще зовсім малим. Після переїзду сім’ї до Маріуполя, він часто грав у футбол у дворі, а з друзями та батьками ходив на матчі місцевого ФК Маріуполь.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.