Новини

У Чернівцях волонтери надрукували листівки з картою України, створеною руками переселенців – фото

Переселенці з 9-ти областей України виготовили карту України. Створили композицію за допомогою техніки квілінгу – скручених у спіралі смужок паперу. Тепер же цю неймовірну карту надрукували на листівках, які до Дня Незалежності може придбати кожен охочий. Усі кошти підуть на засоби тактичної медицини і аптечки для військових.

Про це molbuk.ua розповіла голова ГО “Волонтерський рух Буковини” Катерина Пономарьова.

“Цю карту робили мешканки 9-ти областей України: Херсонської, Запорізької, Луганської, Донецької, Вінницької, Чернівецької, Харківської, Миколаївської та Київської. До речі, для Буковини переселенки обрали саме зелений колір. Виготовляли карту на наших психологічних фестивалях “Коло підтримки”, потім дуже довго доробляли вже у центрі. Робота нам додала віри у перемогу. У якийсь момент ми всі наче повірили: якщо доклеїмо швидко Луганськ – він буде невдовзі деокупований. Так само Херсон, Крим і так далі”, – каже пані Катерина.

Коли карта була готова, волонтери вирішили на цьому не зупинятися і створили листівки, на яких вона зображена.

“Ми вирішили, що ця карта не може просто так залишитися. Тож постановили зробити про неї пам’ять на всю Україну і надрукували листівки. Поки що тисячу штук, але можемо виготовити скільки завгодно. Вони всі гасяться нашою спеціальною печаткою. На ній написано: “Це – твій внесок у перемогу”, – демонструє співрозмовниця.

Усі кошти з цих листівок підуть на тактичну медицину.

“Тому запрошуємо всіх, хто хоче придбати. Плануємо продавати їх по 50 гривень. Та якщо людина може зробити більший внесок – будемо раді та щасливі, тому що аптечки зараз дуже необхідні. Одна укомплектована аптечка коштує приблизно 2 – 2,2 тисячі гривень”, – закликає Катерина Пономарьова.

Придбати листівки можна за адресою:

м.Чернівці, Центральна площа,9
з понеділка по п‘ятницю, або замовити і отримати поштою.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.