Новини

У Чернівцях ліцеїсти виготовляють турбопічки «Patriot» для обігріву військових – фото

Учні першого курсу Чернівецького професійного ліцею автомобільного сервісу (професія “Електрогазозварник”) виготовляють турбопічки “Patriot” для обігріву воїнів ЗСУ.

Про це повідомляє департамент освіти і науки Чернівецької ОВА, пише molbuk.ua

Богдан (генератор ідей), Михайло (менеджер із продажів та реклами) та Андрій (фахівець 3D-моделювання) створили міні-компанію “Зігріємо Україну”. Ідея полягає у виготовленні турбопічок “Patriot” для обігріву воїнів ЗСУ.

Креативний проєкт хлопців із захопленням підтримали педагоги закладу та здобувачі освіти. Дещо вдосконалили її, адже 4 працівники ліцею захищають Україну в лавах ЗСУ, в тому числі в.о директора ліцею Бойчук Володимир Васильович та батько Богдана.

Тому виготовлення турбопічки “Patriot” – важливий проєкт для підтримки ЗСУ, а не лише вдала бізнес-ідея. Під керівництвом викладача та наставника Наталії Горбашевської хлопці виготовили цілу серію турбопічок, яка включає:

збірно-розбірні міні-печі “Patriot mini” портативного використання з мінімальною вагою та компактними розмірами;
туристичні збірно-розбірні турбо-печі “Patriot Travel” та “Patriot Travel+” ;
універсальні печі Patriot Compact” стаціонарного використання для потужного обігріву з обладнаним подвійними стінками та сушарками.

Турбопічки “Patriot” мають на меті максимально компенсувати нестачу енергоносіїв в Україні, яка виникла в період блекаутів та обігріти наших захисників.

Особливість турбопічок полягає у:

роботі у важких погодних умовах;
простоті конструкції;
низькій вазі та компактних розмірах;
вирішенні проблеми приготування їжі, сушіння одягу та кип’ятіння води.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.