Новини

Нова сонячна станція для автосервісу від «ДімТек»*

Електроенергія – один із найдорожчих ресурсів, без якого неможлива повноцінна робота будь-якого бізнесу. Щомісяця підприємці витрачають колосальні кошти за можливість нею користуватися і лише деякі з них наважуються перейти на альтернативні джерела енергії задля економії.

Таким яскравим прикладом став власник чернівецького автосервісу, на даху якого нещодавно встановили сонячну установку потужністю 30 кВт. До основних компонентів станції входять:
– сонячні панелі, які збирають сонячне світло і перетворюють його на постійний струм; В даному випадку, використані односторонні фотомодулі бренду JA Solar номінальною потужністю 550 Вт.
– мережевий інвертор, головне завдання якого перетворити постійний струм у наші звичні 220В. Він також контролює роботу та продуктивність станції. Тут встановлено перетворювач Huawei SUN2000-30KTL-M3.
– розумний лічильник – необхідний пристрій, що моніторить процес обмеження генерації в мережу.

Дана установка не потребує акумуляторів, так як є мережевою. Це означає, що у світлу пору доби підприємство використовує електроенергію з СЕС, а коли її не вистачає – добирає з центральної мережі. Економічний ефект відчувається вже з першого місяця запуску – сонячна станція подобово здатна покривати близько 50% потреб в електроенергії, а в денну пору цей показник досягає понад 90%.

Ці дані, включаючи виробіток електроенергії, споживання, правильну роботу та її продуктивність можна простежувати в режимі реального часу через вбудовані функції моніторингу. Власник підприємства через інтернет може моніторити роботу своєї cонячної електростанції з будь-якої точки світу та у будь-який час.

Розробку проєкту та монтажні роботи виконала професійна компанія “ДімТек”, яка має 8-річний досвід роботи встановлення СЕС та великий кредит довіри своїх клієнтів. Серед її замовників – власники маркетів, торгових центрів, готельно-ресторанних комплексів, автосалонів, фермерських та домашніх домогосподарств. До кожного проєкту забезпечується індивідуальний підхід, враховуючи мету замовника та бажаний результат. Фахівці оцінюють потенціал виробництва енергії, обирають найкраще місце встановлення та пропонують найефективніше обладнання.

За потреби проводиться розрахунок фінансових показників проєкту.
Отримайте найкращі послуги з будівництва СЕС – звертайтеся до “ДімТек”! Більше інформації тут:

Site: dim-tek.com.ua
YouTube: ДімТек
Facebook: facebook.com/dimtek.ua
Instagram: instagram.com/dim.tek

Або за адресою:
м. Чернівці, вул. Головна, 187
+380 95 610 0053;
+380 97 610 0053

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.