Новини

На Буковині офіційно затвердили нового керівника поліції

У Чернівецькій області офіційно затвердили нового керівника Головного Управління Національної поліції. Ним тепер офіційно став полковник поліції Віктор Нечитайло.

Про це сьогодні стало відомо на брифінгу начальника ГУНП У Чернівецькій області Віктора Нечитайла.

“Два дні тому був підписаний наказ про моє офіційне призначення керівника поліції на Буковині”, – сказав Віктор Нечитайло.

1 травня, начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України Сергій Кобець представив особовому складу тимчасово виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області – полковника поліції Віктора Нечитайла.

Віктор Нечитайло: що про нього відомо

Полковник поліції Віктор Нечитайло у 1998 році закінчив Донецький інститут внутрішніх справ МВС України, а в 2004 році завершив навчання у Донецькому державному університеті управління за спеціальністю “Правознавство, менеджмент організацій”.

Службу в правоохоронних органах розпочав у 1998 році на посаді інспектора відділення по контролю за дотриманням транспортної дисципліни при інспекції з особового складу управління роботи з персоналом УМВС України в Донецькій області. Працював старшим інспектором, а з 2005 року був призначений на посаду заступника начальника інспекції з особового складу управління роботи з персоналом УМВС України в Донецькій області. Згодом Віктор Нечитайло обіймав керівні посади у ГУНП в Донецькій області.

З квітня 2016 року Віктор Олександрович був заступником начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.