Новини

Розбиті вікна, вибиті двері: жахливі наслідки падіння збитого безпілотника в місті на Буковині – фото

Внаслідок падіння збитого “шахеда” є багато пошкоджень споруд у приватному секторі: розбиті вікна, вибиті двері, пошкоджені покрівлі.

Про це повідомив голова Хотинської громади Андрій Дранчук, пише molbuk.ua

“Маємо біду. О 4-й ранку, як фашисти, російські терористи вкотре підступно атакували Україну ударними дронами-камікадзе (“шахедами”). Один з них збито силами ППО над територією Хотинської громади.

Це сталося о 4:18 годині ранку. Уламки потрапили в житлову забудову. Виникла пожежа у гаражі. На щастя, обійшлося без людських жертв, однак постраждало декілька будинків і майно мешканців, лінії електропередач.

Побував на місці події, куди вночі влучили уламки ворожого дрона. Дав доручення про створення відповідної комісії щодо встановлення обсягу пошкоджень та для надання людям компенсації. Адже є багато пошкоджень споруд у приватному секторі: розбиті вікна, вибиті двері, пошкоджені покрівлі”, – розповів Дранчук.

На місце одразу виїхали і працювали всі відповідні служби: поліцейські, рятувальники, військові, медики, енергетики, спеціально створена комісія Хотинської міської ради.

Обсяги руйнувань будинків і завданих збитків встановлюються, додав голова громади.

Раніше голова ОВА Руслан Запаранюк пообіцяв, що мешканцям відшкодують збитки.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.