Новини

Аукціон, показ картин та зіркові виконавці: завтра у Чернівцях буде проходити благодійний захід

У четвер, 25 травня о 17:30, Чернівецький БФ “БЩ Волонтерський штаб захисту України” на чолі із засновником Володимиром Дорошем організовує благодійний аукціон “Об’єднані”.

Про це повідомляють організатори аукціону, пише molbuk.ua

“Аукціон, показ мистецьких робіт близько від 10 митців з усіх куточків України, які показувались на всеукраїнських та міжнародних виставках та показах. Також аукціон військових трофеїв, чекатимуть Вас у центрі культури “Вернісаж” за адресою вул. І. Франка,15″, – йдеться у повідомленні.

Між учасниками аукціону, які задонатили в розмірі від 100 грн будуть розігруватися квитки на театралізовану екскурсію з екскурсоводом Паном Ярком, запрошення на прем’єрну виставу в Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської “Ромео і Джульєтта”, а також приємні смаколики від відомих місцевих брендів.

Впродовж заходу лунатимуть відомі українські пісні від зіркових виконавців – співачки Тетяни Петришиної, гурту “ЗАПАЛ” та талановитих студентів Чернівців.

“Захід зосереджений на збір коштів на оптичні прилади для військових з ВЧ А4790. Необхідна сума для збору – 240 000 грн, на даний момент зібрано близьтко 50% суми”, – додають організатори заходу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.