Новини

«Дякуємо за все»: помер буковинець, який заснував один із батальйонів бригади «Едельвейс»

Не стало першого командира, засновника 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” полковника Головатюка Миколи Борисовича.

Про це йдеться на фб-сторінці батальйону, пише molbuk.ua

Микола Борисович народився 24 липня 1980 року в місті Сокиряни Чернівецької області. Батьки з малих років прищепили йому любов до своєї країни, тому по завершенню навчання в школі Микола Борисович обрав служити українському народові.

У 2001 році Микола Борисович Головатюк закінчив Одеську академію сухопутних військ, де отримав звання лейтенанта.

16 травня 2014 року очолив 8-й батальйон територіальної оборони м. Чернівці, який згодом був переформований у 8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Гідно, з мужністю та відданістю боронив свою землю, свою Батьківщину, свою сім’ю. Але на превеликий жаль, хворобу Микола Борисович подолати не зміг.

“Командир та особовий склад 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” висловлюють найщиріші співчуття дружині, дітям та батькам. Ви втратили сина, брата, люблячого чоловіка, ми ж — людину, яка віддала все для того, щоб ми стали тими, ким є сьогодні.

Пане командир, Ви назавжди в наших серцях. Дякуємо за Вашу турботу, знання та досвід, який Ви залишили нам”, – сумують військові.

Читайте також: Був улюбленцем футбольних фанатів: що відомо про Героя з Буковини, який загинув під Бахмутом

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.