Новини

Президент футбольного клубу “Буковина” купив пансіонат у Виженці за 5 мільйонів гривень

Президент ФК “Буковина” Андрій Сафроняк купив на е-торгах пансіонат з лікування матері та дитини “Зелені пагорби”, що у селі Виженка.

Торги відбулися 4 травня на сайті Prozorro. Продажі.

За цей лот змагалися ФОП Андрій Чистяков та Андрій Сафроняк.

Початкова пропозиція складала 3,2 мільйона гривень. Остаточна пропозиція між учасниками відрізнялася усьона на одну тисячу гривень.

Андрій Чистяков запропонував 5 000 000 гривень, Андрій Сафроняк — 500 001 000.

Аукціон відбувався у трьох раундах і завжди ціна відрізнялася на тисячу гривень.

У коментарі molbuk.ua Андрій Сафроняк пояснив, що об’єкт хочуть відновити. Але наразі не знають вартості робіт та їх терміну.

“Цей заклад має свою історію, але він занедбаний і його хочеться відновити. Хочеться зробити там і дитячий табір, і пансіонат матері та дитини. Також паралельно буде оздоровча спортивна база для футбольної команди “Буковина”, президентом якої я є. Це рішення ми ухвалили з нашими партнерами. Важко сказати, скільки на це потрібно часу та грошей. Зараз це питання лише вивчаємо. Плануємо залучати іноземні гранти для відпочину дітей військових”, – сказав Андрій Сафроняк.

Як відомо, у 2022 році Андрій Сафроняк став новим президентом футбольного клубу “Буковина”. З 2004 по 2006 роки виступав у складі чернівецького клубу. Після завершення футбольної кар’єри Андрій Сафроняк почав займатися підприємницькою діяльністю.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.