Новини,  Новини громади

Жителя Глибоцької громади судитимуть за привласнення понад 365 тисяч бюджетних коштів: мав побудувати укриття для дитсадка

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, у ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 34-річний житель Глибоцької громади, будучи приватним підприємцем, під час проведення ремонтних робіт в укритті дитячого садочка, привласнив державні кошти. Буковинець вніс неправдиву інформацію в акти виконаних ремонтно-будівельних робіт, а саме зазначив, що робота нібито виконана в повному обсязі.

Під час огляду вказаного бомбосховища, було встановлено, що жодних ремонтних робіт там не проводилося. Таким чином чоловікові вдалося заволодіти понад 365 тисячами гривень, виділених з місцевого бюджету.

Слідчі поліції зібрали докази протиправної діяльності підприємця та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Буковинцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та частино 2 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво вказаного провадження здійснював Герцаївський відділ Чернівецької окружної прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.