Новини

Як безпечно обрати вживаний автомобіль: поради експертів*

Численні затори навіть у маленьких містах вказують на невичерпне бажання українців купувати машини. Високий попит зберігається на авто з пробігом. Більшість автолюбителів не хочуть переплачувати. Тому звертаються безпосередньо до імпортерів автомобілів з-за кордону без посередників. Це справді вигідно, якщо все зробити правильно.

Дізнайтеся, як можна купити якісний автомобіль за доступною ціною на аукціонах США, де можна знайти безліч варіантів із широким вибором моделей і виробників.

Такі угоди перевірені, безпечні та дають можливість замовникам заощадити до 30 % під час купівлі іномарки в Америці, як порівняти з вартістю аналога в Україні. Секрет успіху полягає не тільки в грамотно обраному помічнику. Але і в правильній попередній підготовці.

Який автомобіль мені потрібен?

Із сотень і тисяч оголошень з продажу машин важко вибрати конкретну пропозицію, якщо немає чіткого начерку з основними вимогами. Покупці починають із зазначення важливих для себе критеріїв відбору автомобілів:
марка/модель;

відтінок і тип кузова;

дата випуску;

тип палива, коробки передач, мотора, приводу;

пройдений транспортним засобом кілометраж.

Список допомагає звузити пошук. Так вибрати автомобіль простіше і швидше. Складно самому розібратися в тому, яку машину хотілося б купити? Зверніться до фахівців. Порадьтеся з сім’єю і друзями. Особливо, якщо на одне авто претендує кілька водіїв. Доведеться враховувати вподобання всіх, обираючи конкретну модель.

Як розрахувати потрібну суму на купівлю авто зі США

Спочатку порахуйте, скільки грошей можна витратити на купівлю автомобіля. Плюс близько 10 % зверху від суми доведеться додати на ремонтні роботи. Старі машини продають з дефектами, які усувають нові власники. Зазвичай це заміна витратних матеріалів в обов’язковому порядку і потрібних запчастин після діагностики: фільтри, мастило, двері, крила, скло, фари тощо.

Наприклад, орієнтовна сума для купівлі автотранспорту – 10 тис. доларів. Відповідний ціновий діапазон у цьому випадку: 9000$-11000$. Може попастися прекрасна машина за 10,5 тис. доларів. Дорожче, але сторгуватися до бажаної суми цілком реально.

Або ж, позичити в борг у рідних чи друзів. Буде дуже прикро пропустити чудовий автомобіль на сайті, який дорожчий лише на кілька сотень доларів. Що ж стосується пробігу, чим менше, тим краще. У машини може бути просто ідеальна “зовнішність”, але пробіг за 200 тис. км вказує на практично повну зношеність основних вузлів.

Довіру викликають продавці, які одразу надають максимум інформації, фото і нічого не приховують. На фотознімках видно багато пошкоджень і дефектів. Це допоможе ще на стадії підбору відсортувати невідповідні варіанти.

Часто машини виставляють на продаж приватні власники та перекупники. Господарі більше розповідають про автомобіль: історія експлуатації, ремонти, фарбування тощо. Перекупники практично нічого не знають про машини, які продають. Вони закуповують їх партіями за цінами, нижчими за ринкові. Їхнє головне завдання якомога дорожче перепродати машину, а не запам’ятати важливі моменти її життя.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.