Новини

За гроші поза пунктами пропуску: на Буковині викрили посадовця лісгоспу, який організовував незаконну переправу до Румунії

У Чернівецькій області працівника лісгоспу затримано за незаконне переправлення чоловіків через держкордон. За даними слідства, майстер лісу налагодив схему отримання прибутку від організації незаконного переправлення військовозобов’язаних до Румунії.

Про це йдеться у повідомленні Чернівецької обласної прокуратури, пише molbuk.ua

Читайте також: 3000 доларів за одного ухилянта: на Буковині чоловік переправляв через кордон двох чоловіків

За грошову винагороду у 2500 доларів США він забезпечував незаконну переправу поза пунктами пропуску. Особи, які перетинали кордон, заборонені на виїзд з України відсутністю необхідних документів.

Під час одержання хабара від чергового “клієнта” лісівника затримано за порушення статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру і зараз розглядається питання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснюють слідчі п’ятого слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань з дислокацією в м. Чернівці за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області. Слідство також встановлює можливу причетність інших осіб до цього злочину.

За порушення статті 332 Кримінального кодексу України може бути призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.