Новини

Замовлення їжі, напоїв і сигарет в інтернеті: яким сервісам доставки можна довіряти?*

А якому шопінгу ви надаєте перевагу – реальному чи все-таки віртуальному? За три роки коронавірусу, а згодом і за рік війни українці здебільшого пристосувалися до онлайн-покупок. І мова йде не лише про купівлю одягу, техніки чи електроніки, а й про їжу, напої, товари першої необхідності. Направду, продукти харчування, засоби гігієни, товари для дому, косметику і навіть сигарети Україна навчилася реалізовувати в мережі. Якщо взяти до уваги google-аналітику, то рейтинг найчастіших запитів до служб доставки виглядатиме так:

Речі особистої гігієни (зубні щітки, пасти, шампуні, мило, підгузки).

Їжа (фрукти, консерви, макаронні вироби, здоба, молочна продукція, яйця, вино, пиво).

Побутова хімія (мийні засоби, аромати для дому).

Домашній текстиль (рушники, постільна білизна, декор, іграшки для дітей).

Сигарети.

Якщо у виборі більшості товарів можна довіритися власному смакові, естетичним вподобанням та картинці та сайті, то в останньому пункті слід бути вкрай обачними, адже можна натрапити на підробку. Замовляти сигарети потрібно лише в ліцензійних точках продажу та перевірених службах доставки.

5 надійних служб доставки сигарет
До сервісів доставки людство вже звикло і, мабуть, у кожного вже є свої перевірені служби, які привозять товари під двері дому. Найчастіше це стосується одягу, їжі, ліків, але точно не сигарет, а = виникає потреба їх замовити – з’являються сумніви. Ми ж створили підбірку компаній, які доставлять тютюнові вироби або стіки до електронних девайсів через посередництво логістичних компаній або власними кур’єрами.

Спеціалізований інтернет-магазин Cig-poshta.in.ua: працівники швидко відправлять замовлення до найближчого відділення Нової пошти.

Glovo: кур’єри відомого сервісу привезуть сигарети із будь-якого магазину чи супермаркету, під’єднаного по програми.

Ipost: цю службу доставки запустила відома мережа АТБ. За дві години з часу замовлення товар доставлять до місця призначення.

Zakaz.ua: сервіс співпрацює із такими гіпермаркетами як Ашан, Метро, Новус, Варус і ЕкоМаркет. Якщо сигарети наявні в одному із цих магазинів, упродовж дня їх доставлять до ваших дверей.

Silpo: власна доставка мережі супермаркетів “Сільпо”. До замовлення доступні всі товари з полиць.

Замовляти сигарети в цих точках продажу безпечно, адже продавці працюють легально та мають усі ліцензійні дозволи.

Чим небезпечні підроблені сигарети

Несправжні цигарки – серйозна шкода для здоров’я курців. Безперечно, усі нікотинові вироби мають негативний вплив на організм, але підроблені містять у рази більше шкідливих речовин, барвників, смакових добавок та домішок. Як правило, вони мають у своєму складі багато канцерогенів, які провокують розвиток ракових клітин.

До того ж замовляючи сигарети абиде, не можна бути певним у якості й безпечності їхнього виробництва. Вони можуть бути виготовлені в незареєстрованих або нелегальних підприємствах, де не дотримуються жодних стандартів. Підроблені цигарки найчастіше пов’язані з нелегальною торгівлею. Тож якщо ви таки свідомо курите, рекомендовано купувати сигарети лише в надійних та зареєстрованих виробників, які дотримуються стандартів якості та безпеки.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.