Новини

Акторка Ірина Горбачова та воєнний конфлікт: дружина учасника Quest Pistols на Московському кінофестивалі

Дружина учасника українського тріо Quest Pistols – Антона Савлєпова, акторка Ірина Горбачова, неочікувано з’явилася на червоній доріжці Московського кінофестивалю.

Відповідні кадри з червоної доріжки заходу артистка, яка до речі, є уродженкою Маріуполя, розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Горбачова відвідала показ фільму російського кінорежисера Бориса Хлєбнікова “Снігір” в рамках Московського міжнародного кінофестивалю, про який вона висловила відмінні відгуки: “Ух… Так багато хочеться сказати і помовчати. Це неймовірно сильне кіно! Я б назвала його трагікомедійною катастрофою”.

Зазначимо, що в той час, коли Ірина Горбачова відвідує московські фестивалі, її чоловік, Антон Савлєпов, активно виступає на концертах в підтримку України, збирає кошти для ЗСУ та перекладає свої хіти українською мовою. Ставлення артиста до поїздки його дружини до Росії, країни, яка веде війну з Україною, наразі залишається невідомим.

Варто відмітити, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Горбачова не висловилася про цю війну. Єдиним проявом її позиції стало скасування гастролей в Москві та Санкт-Петербурзі. “Друзі! У зв’язку з ситуацією, що відбувається, ми скасовуємо наші концерти в Пітері і Москві”, – зазначила вона тоді.

Багато користувачів соціальних мереж висловили своє розчарування та засудження щодо відвідання Горбачовою російського кінофестивалю в умовах конфлікту між Україною та Росією. Деякі висловлювали сподівання, що вона висловить свою позицію щодо воєнного конфлікту та підтримки України. Інші вважали це неприпустимим кроком з боку дружини популярного українського виконавця.

Поки що Ірина Горбачова не висловила своєї позиції щодо відвідування Московського кінофестивалю, і питання її ставлення до воєнного конфлікту між Україною та Росією залишається відкритим. Відвідання події в Росії у контексті складної політичної ситуації може викликати різкі реакції та дискусії в громадському просторі.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.