Новини

У Чернівцях водій наїхав на 12-річного пішохода

Учора, 21 квітня, у Чернівцях внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 12-річний хлопець. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікаці поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

21 квітня близько 17:25 до поліції надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Руській. Прибувши на місце події, співробітники Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що 32-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat”, допустив наїзд на 12-річного хлопчика, в межах пішохідного переходу.

Потерпілого із травмою ноги медики доставили до лікарні.

Читайте також: Загинуло дев’ять людей: на Буковині за 2023 рік сталося понад півтисячі ДТП

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил безпеки на дорозі. Водіям радять дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. Пішоходам варто переконатись у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забувати виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.