Новини

Монтаж і відновлення підлогового покриття у Чернівцях і області: ламінат, паркет, стяжка підлоги, алюмінієві плінтуси від компанії «Паркет Сервіс»*

Ми – команда фахівців, які вже 17 років удосконалюються в галузі підлогового покриття. “Паркет Сервіс” – це компанія, яка спеціалізується на вставленні та відновленні дерев’яних підлог, плінтусів. Наш досвід роботи не можливо висвітлити в фотокартці чи цілій сторінці в соцмережах, адже це кілометри простеленої підлоги. До компетенсій наших монтажників входить весь комплекс робіт – від демонтажу старої підлоги, шліфування стяжки та до монтажу останніх планок паркету чи плінтуса.

Нашою виразною відмінністю є співпраця із виробниками паркету та плінтуса. Широкий спектр кольорової та фактурної гами ламінату та паркету дозволяє поекспериментувати з дизайном кімнат. А показником якості роботи майстрів є гарантія на роботу.

Виконуємо всі види паркетних робіт:

• Укладання паркету
• Шліфування
• Лакування, тонування
• Шпаклювання
• Установка плітнусів

Кваліфіковані фахівці виконують всі роботи “під ключ” – консультують, відтак здійснюють заміри приміщень, узгоджують модель покриття, доставляють її на об’єкт та встановлюють.

Дякуємо за вашу довіру і за те що рекомендуєте нас своїм друзям.

м. Чернівці
т.: 0500729129
Instagram: parket_servis.chernivtsi

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.