Новини

Кінотеатр «Чернівці» зникне: його приєднають до кіноцентру

Комунальне підприємство “Головний широкоформатний кінотеатр вищого розряду “Чернівці” припинить свою діяльність і буде приєднаний до до комунальної бюджетної установи “Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука”.

Про це йдеться у проекті рішення Чернівецької міської ради.

Питання приєднання буде розглядатися на сесії міської ради 27 квітня.

“Припинити в результаті реорганізації комунальне підприємство “Головний широкоформатний кінотеатр вищого розряду “Чернівці” за адресою вул. Університетська, 10 шляхом приєднання до комунальної бюджетної установи “Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука” за адресою вул. Головна, 140. Встановити, що в результаті реорганізації, майно, майнові та немайнові права і обов’язки Кінотеатру “Чернівці” переходять до КБУ “КМЦ ім. І.Миколайчука”, – йдеться у документі.

Читайте також: Понад пів року без показів фільмів: що буде з кінотеатром “Чернівці”

У міській раді мають затвердити склад комісії з припинення в результаті реорганізації шляхом приєднання Кінотеатру “Чернівці”.
Управлінню культури міської ради повинні звернутися до Державного агентства України з питань мистецтва та мистецької освіти щодо погодження виключення Кінотеатру “Чернівці” з базової мережі закладів культури.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.