Новини

Намагався втекти за кордон та вивезти боєприпаси: на Буковині затримали чергових ухилянтів

Минулої доби прикордонники Чернівецького загону припинили три спроби незаконного перетину кордону, затримали 7-х громадян України призовного віку та вилучили бойові набої.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Охоронці кордону відділу прикордонної служби “Герца” виявили поблизу кордону незнайомця. Порушника вдалось затримати за 500 метрів від українсько-румунського кордону. Під час огляду документів та особистих речей у мешканця Херсонської області вилучено 12 набоїв різного калібру до бойової зброї.

Після оформлення відповідних документів правопорушника передано співробітникам Нацполіції. Стосовно “ухилянта” направлено повідомлення про виявлення ознак порушення ст. 263 ККУ “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

Ще шістьох військовозобов’язаних було затримано прикордонними нарядами на контрольних постах у Сокирянському та Вижницькому районах Чернівецької області.
Чоловіки не змогли пояснити мету свого прибуття до контрольованих прикордонних районів. Порушниками виявилися мешканці Чернівецької та Харківської областей.

Усіх затриманих осіб військовослужбовці доставили до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України” КУпАП.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.