Новини

У Чернівцях судитимуть водія на «BMW», який збив хлопця на пішохідному переході

Співробітники Чернівецького районного управління поліції завершили досудове розслідування ДТП з потерпілим, яка трапилася 23 січня на вулиці Героїв Майдану в Чернівцях.

Про це повідомляє відділ комунікації НПУ у Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що того вечора, 28-річний водій автомобіля “BMW”, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу в межах пішохідного переходу.

Внаслідок ДТП 17-річний чернівчанин отримав численні травми, які відповідно до висновку експерта відносяться до ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно кермувальника до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.