Новини

Буковинець кермував авто із фальшивим посвідченням водія

За використання підробленого посвідчення водія перед судом постане буковинець. Поліцейські завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

25 лютого поліція зупинила автомобіль “Renault Scenic”. Під час перевірки документів кермувальник, 39-річний житель села Чудей, надав поліцейським посвідчення водія, яке мало явні ознаки підробки. Працівники поліції вилучили сумнівний документ і направили його на експертизу.

За вказаним фактом дізнавачі поліції провели досудове розслідування та зібрали докази причетності буковинця до кримінального проступку.

Поліцейські з’ясували, що чоловік замовив підроблене посвідчення водія зі своїми анкетними відомостями у невідомої особи. Порушник отримав фальшивий документ і використовував його для керування автомобілем.

Відповідно до висновку експерта, надане посвідчення водія не відповідає встановленому зразку аналогічного бланку оригінального документа, що перебуває в офіційному обігу на території України.

Під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури поліцейські склали відносно порушника обвинувальний акт та скерували його до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 та 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до двох років обмеження волі.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.