Новини

Сонячна Станція для Готельно-Ресторанного Комплексу від «ДімТек»*

Для будь-якого підприємства, електроенергія – велика частина витрат. Тому більшість власників бізнесу звертаються по допомогу до альтернативних джерел енергії, а саме сонячних електростанцій. По-перше, це максимально екологічно, по-друге – максимально вигідно, по–третє – просто красиво.

СЕС вирішує найголовнішу проблему – ЕКОНОМІЮ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ. Цим і керувався власник готельно-ресторанного комплексу у Чернівцях, коли приймав рішення встановити сонячну електростанцію під власне споживання. В результаті маємо сонячну установку потужністю 30 кВт на похилому даху з орієнтацією на південь. Складається вона з 60 фотомодулів JA Solar Mono Half-Cell 540W та мережевого інвертора Huawei SUN2000 – 30KTL – M3, що виконує роль перетворювача постійного струму в змінний.

Принцип роботи таких установок простий: світить сонце – станція працює і живить об’єкт електроенергією, коли її бракує – бере із центральної мережі. Власною генерацією забезпечується освітлення, робота електричних приладів, а також різні виробничі процеси. Окуповується така СЕС орієнтовно через 3 роки, а служить не менше 25 років. До того ж вона працює, вимагаючи мінімум технічного обслуговування.

Однак для того, щоб одержати бажану економію, потрібно правильно спроектувати та розрахувати сонячну станцію. Тож над реалізацією даного проєкту працювали кваліфіковані фахівці з компанії “ДімТек”, які поетапно здійснювали розрахунки, проектування, підбирали якісне сонячне обладнання та виконували пусконалагоджувальні роботи. Також спеціалісти щодня моніторять роботу станції і у випадку будь-яких несправностей виїжджають на об’єкт для їх усунення. За допомогою такого комплексного підходу, можна гарантувати повноцінну роботу СЕС + суттєву фінансову вигоду вже з моменту її запуску.

Отримати консультацію або ж замовити сонячну станцію можна за наступними номерами:
+380 95 610 0053;
+380 97 610 0053

Або за адресою:
м. Чернівці, вул. Головна, 187

Ознайомитися з компанією “ДімТек” та виконаними роботами можна за посиланнями:
Site: dim-tek.com.ua
YouTube: ДімТек
Facebook: facebook.com/dimtek.ua
Instagram: instagram.com/dim.tek

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.