Новини

У Хмельницькому натовп прийшов до собору УПЦ МП через побиття військового: відбулася сутичка

Мітинг зібрався під Свято-Покровським Кафедральним собором УПЦ МП у Хмельницькому, де попи побили українського військового. Під час акції протесту сталися сутички.

Місцеве видання vsim.ua повідомило, що близько 18:00 жителі Хмельницького зібралися біля собору на вулиці Володимирській. Учасники акції кричали “Геть московського попа” та “Слава Україні!”.

При цьому на одному з оприлюднених відео видно, що в натовпі сталася сутичка та штовханина. На місці працюють правоохоронці.

В свою чергу заступник начальника ОВА Сергій Тюрін у Facebook повідомив, що правоохоронці розслідують інцидент і вже незабаром нададуть правову оцінку діям обох сторін.

“Зі свого боку хочу нагадати, що ми живемо у цивілізованій країні, де панує верховенство права. Ми не московити і не будемо уподібнюватися їхнім шляхам вирішення конфліктних ситуацій. Як і личить цивілізованим людям, ми будемо будь-які конфлікти розв’язувати у правовий та законний спосіб”, – зазначив він.

Тюрін закликав громадян “знизити градус напруги” та надати можливість відповідним службам вирішити конфліктну ситуацію у правовий спосіб.

“Обласна адміністрація й надалі продовжуватиме тримати контроль у цій ситуації”, – підкреслив заступник голови ОВА.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.