Новини

У центрі Чернівців можуть демонтувати МАФ, який належить батькові Аліни Гросу

У Чернівцях власника кав’ярні “Сквер” (попередня назва – “Островок” у сквері на вулиці Коцюбинського біля ЧНУ закликають протягом місяця заявитися до мерії для продовження договору оренди.

Про це повідомляє департамент урбаністики та архітектури ЧМР, пише molbuk.ua

Власника, яким, за даними платформи opendatabot, є місцевий підприємець і заодно батько співачки Аліни Гросу Михайло Гросу, розшукують уже три місяці.

“Жив-був МАФ: успішно працював, все було в нього гарно й позитивно. Але ось раптом, наприкінці 2022 року, в МАФу закінчився договір оренди – звідси й розпочалася наша містична історія з елементами детективу.

Вже три місяці як власник “зник”. Він ігнорує наші гостинні запрошення прийти та законно врегулювати підстави роботи. Наші інспектори змушені оббивати пороги МАФу та використовувати офіційні джерела інформування. Але це не дає результату.

Ну, що ж… Прийшов і наш час перевірити силу соцмереж. Власнику, відгукнися! Нагадуємо: якщо в місячний термін власник не заявить про свої права на об’єкт, здійснимо демонтаж”, – йдеться у повідомленні департаменту.

Читайте також: Посадовець розповів, чи залишиться у сквері біля ЧНУ кіоск із дискусійною назвою

Михайла Гросу закликають звернутися до секретаря комісії з демонтажу тимчасових споруд, пересувних тимчасових споруд, малих архітектурних форм і літніх торгових майданчиків та визначення відновної вартості об’єктів благоустрою (вул. Б.Хмельницького, 64-А, кабінет 308). З собою потрібно мати документи, які надають право на розміщення тимчасової споруди за вказаною адресою.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях розшукують власників гаражів, розміщених в історичному центрі міста.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.