Новини

Генштаб: в епіцентрі бойових дій лишаються 4 міста на сході України

Російські окупанти протягом вівторка зосередили свої наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

“Протягом доби противник завдав 11 авіаційних та 2 ракетних ударів, здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка, Мар’їнка та їх околиці.

Завдяки професійним і злагодженим діям, протягом доби підрозділами Сил оборони України було відбито 24 атаки противника на зазначених напрямках”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни змінили логіку ударів по Україні: Єрмак розповів, що тепер під загрозою

У Генштабі повідомили, що противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних районах Курської та Бєлгородської областей.

На Куп’янському та Лиманському напрямку протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Крохмальне, Білогорівка, Верхньокамянське та Берестове.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут. Місто вдається втримувати і відбивати численні атаки противника.

На Авдіївському та Мар’їнському напрямках противник вів наступальні дії в напрямку населених пунктів Степове, Первомайське, Мар’їнка Донецької області, успіху не мав.

На Шахтарському напрямку ворог здійснив обстріли по районах населених пунктів Вугледар, Золота Нива, Велика Новосілка та Времівка Донецької області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.