Новини

Екс-директору аеропорту «Чернівці» зламали ніс – він звинуватив охоронців «Тигра»

Колишній директор аеропорту “Чернівці” Ігор Кірєєв звинуватив приватну охоронну фірму “Тигр” у жорстокому побитті.

Як повідомив він на своїй сторінці у фейсбуці, це сталося сьогодні, 12 квітня, у Чернівцях по вулиці Небесної Сотні біля приміщення Приватбанку, пише molbuk.ua

За словами Ігоря Кірєєва, йому зламали ніс.

“Сьогодні біля приміщення по вул. Небесної Сотні (Приватбанк), яке належить моїй сім’ї, на мене напали співробітники охоронної агенції, найняті власником сусіднього приміщення О. Тимком. У результаті спровокованої ними сутички я отримав травми середньої важкості. Зокрема, зламаний ніс”, – написав колишній директор аеропорту.

Він переконаний, що причиною стали його протести проти самовільної забудови.
“Причиною стали мої законні протести проти самовільної забудови верхнього ярусу над моїм приміщенням”, – вважає Ігор Кірєєв.

Свій допис Ігор Кірєєв проілюстрував заключеннями лікаря:

Водночас у підрозділі “Тигр” заявили, що між власником приміщення Олександром Тимком та Ігорем Кірєєвим “виникла словесна суперечка, яка згодом переросла в бійку”. А Кірєєв “прийшов не сам, а разом із ним було 12 невідомих молодиків міцної статури”.
“Між підрозділом “Тигр” та власником приміщення Тимком Олександром було укладено договір про надання послуг фізичної охорони приміщення на вулиці Небесної Сотні, 14 а. Відповідно два охоронці знаходились біля входу в приміщення та забезпечували охорону. Близько обіду між Олександром Тимком та Ігорем Кирєєвим (який також називає себе власником майна, проте відповідних документів він охоронцям не пред’являв) виникла словесна суперечка, яка згодом переросла в бійку. Треба зазначити, що громадянин Кирєєв прийшов не один (разом з ним було 12 невідомих молодиків міцної статури). Коли суперечка загострилася і переросла у фізичне протистояння, охоронці “ТИГР” втрутилися, щоб розборонити чоловіків. До речі, одному охоронцю завдано тілесних ушкоджень”, – йдеться у дописі підрозділу “Тигр”.

У фірмі також зазначили, що мають відео інциденту, який надали правоохоронцям.

Нагадаємо, Ігоря Кірєєва призначили директором аеропорту невдовзі після того, як із попереднім керівником – Борисом Морським – у серпні 2020-го року не продовжили контракт.

У січні 2021-го року Роман Клічук звільнив Ігоря Кірєєва з посади директора аеропорту.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.