Новини

На війні в Україні за тиждень загинули троє добровольців з Польщі

На війні в Україні загинули троє добровольців із Польщі. Усі вони померли від важких поранень отриманих на сході України.

Про це повідомив міністр Ради міністрів Республіки Польща Міхал Дворчик.

Читайте також: “Віддав найдорожче – життя”: на Буковині зустріли загиблого Героя

За його словами, вранці 26 березня, у лікарні Дніпра помер тяжко поранений доброволець з Польщі. Зазначається, що він став третім громадянином Польщі, який загинув унаслідок розв’язаної Росією війни проти України упродовж останнього тижня.

“Вранці в лікарні Дніпра помер важкопоранений доброволець. Трагічний тиждень – загалом загинуло 3 наших співвітчизників, які воюють на стороні України”, – зазначив польський урядовець.

Він не назвав імена воїнів, які віддали життя у боях за Україну.

Однак напередодні кореспондент Polsat News Матеуш Ляховський розповідав про загибель командира взводу Іноземного легіону на ім’я Міхал. Воїн добровільно прибув захищати Україну ще у квітні минулого року. Узимку отримав поранення і їздив на лікування у рідну країну, однак вже на Різдво приїхав до побратимів на фронт.

Натомість оприлюднили новини щодо поранених волонтерів з Польщі більш обнадійливі.

“Після того, як напередодні стало відомо, що волонтер з легкими пораненнями вже повернувся додому, стало відомо про поращення стану його колеги, котрий з тяжчики пораненнями був госпіталізований в одну з лікарень Дніпра”, – йдеться у повідомленні.

Дворчик розповів і те, що стан поранених 16 березня поблизу міста Часів Яр польських волонтерів значно покращився: один вже дістався Польщі, інший – готується до повернення додому.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.