Новини

Скорпіонам – складне рішення, Стрільцям – проблеми: гороскоп на 21 березня

Астрологи склали гороскоп на вівторок, 21 березня. Ракам не потрібно боятися проявляти ініціативу, якщо вони впевнені в кінцевому результаті, а на Левів у вівторок чекають позитивні зміни в романтичній сфері. Детальніше – в матеріалі.

Овен
Овни будуть радіти, тому що вони змогли вирішити сімейні проблеми. Ймовірно, труднощі були пов’язані зі здоров’ям когось із близьких.

Телець
Тельці будуть дуже розслаблено працювати, через що їхнє начальство може проявляти невдоволення – доведеться активізувати всі свої ресурси.

Близнюки
Не варто розпорошуватися на непотрібні речі і імпульсивні покупки – гроші краще берегти, адже в найближчому часі вони знадобляться.

Рак
Ракам варто проявляти ініціативу на роботі, прагнути оптимізувати і поліпшити те, над чим вони працюють. Подяка від начальства не змусить довго чекати.

Лев
21 березня – відмінний день для змін в особистому житті. Зірки кажуть, що не варто боятися чогось нового.

Діва
Дів захочуть порадувати їхні близькі люди. Наприклад, їм принесуть сніданок у ліжко або приготують романтичну вечерю.

Терези
Терезам доведеться рано вставати і займатися справами, які їм не дуже вже подобаються. Але нічого не поробиш, така доля!

Скорпіон
Скорпіонам доведеться приймати складне і відповідальне рішення. Зірки радять слухати своє серце.

Стрілець
Стрільці можуть зіткнутися з проблемами, від яких опускаються руки, але зірки радять не втрачати надії на краще.

Козеріг
Козерогам 21 березня не завадить трохи віри в себе. У ті моменти, коли з’являються якісь комплекси і відчуття власної переоцінки, потрібно згадати свої досягнення.

Водолій
Зірки кажуть, що не варто побоюватися брати ініціативу в свої руки – якщо щось йде не так, значить потрібно взяти і показати, як повинно бути.

Риби
Риби присвятять 21 березня з’ясуванням стосунків. Попри те, що це – далеко не найприємніший процес, результат порадує – Риби зможуть знайти компроміс в комунікації з другою половинкою.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.