Новини

Позбудьтеся цього: речі, що відштовхують щастя

Якщо ви ще досі не знаєте, коли краще позбавлятися старих речей, і як це правильно робити, тоді швидше вчитуйтеся – зараз дуже вдалий час для того, щоб викинути зайве.

Вважається, що непотрібні чи зламані/зношені речі забирають у людини життєві сили й не дозволяють увійти у дім чомусь новому й позитивному.

Як старі речі впливають на людину
Через мотлох можна буквально погрузнути у минулому. Саме старі речі можуть гальмувати вас на шляху до змін, оскільки, наприклад, навіщо купувати новий купальник якщо і старий нібито є, хоча, за фактом, його вже давно час відправити у сміттєвий бак.

Є і містична сторона медалі: вважають, що через діряві речі благополуччя буквально “тікає”. Можна подивитися на це і з більш приземленою боку – людина, яка добре одягнена, відчуває себе впевненішою та може домогтися більшого.

Чи можна викидати старі речі на смітник
Спочатку варто розібратися з тим, що потрібно викинути зі свого гардеробу. В першу чергу позбудьтеся таких речей:

– діряві шкарпетки;
– бюстгальтери, які втратили форму;
– зіпсовані колготки;
– одяг, який вам не підходить;
– купальники, які не будете носити;
– речі з плямами, які не можна відіпрати;
– одяг, який вам не до смаку.

Деякі старі речі ні в якому разі не можна просто взяти і відправити на смітник. Зокрема, сумки і гаманці не можна викидати, оскільки можна позбутися грошових потоків. Найкраще такі речі спалювати чи закопувати біля молодого дерева, яке зростає.

Ні в якому разі не відправляйте у сміттєвий бак вашу нижню білизну, інакше – загрожують зради. Такі речі радять рвати на дрібні шматки чи спалювати. Також не викидають дитячі речі, оскільки вважається, що їх можуть використовувати злі люди, щоб нашкодити цілій родині. Такі речі краще віддати в хороші руки, щоб їх доносили інші діти. Не варто відправляти у сміття і старе взуття – його радять спалити.

Що говорити, коли викидаєш старі речі
Речі, які можна просто викинути, радять спочатку відправити в прання, але не прати їх з порошком чи милом, а просто зробити сольовий розчин. Солі здавна приписують магічні властивості, вона нібито може впливати на енергетику речей. Випрані таким незвичайним способом речі радять висушити, а потім прочитати над ними замовляння:

“За добру службу дякую, на волю відпускаю. Іншим служіть, моє щастя мені поверніть, мені – моє щастя, чужим – чуже. Амінь”.

Якщо зважитеся позбутися непотрібних речей – обов’язково прислухайтеся до порад: краще перестаратися, ніж потім розбиратися з негативними наслідками.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.