Новини

Налаштування таргетованої реклами: хто може зробити і для чого?*

За останні роки чи не половина бізнесів перейшла в онлайн-режим. Звісно, реальні магазини все ще існують, але шопінг в інтернеті дедалі переважає. Що вже й говорити про онлайн-курси та уроки, тренінги в zoom, тренування через спортивні застосунки, сеанси з психологами в Skype. Інтернет – величезний простір із низкою послуг, якими можна скористатися не виходячи з дому. Для користувача – це чудово, адже завжди можна піднайти вдалий варіант, а от для власників бізнесу – трохи непросто, адже конкуренція в рази більша, аніж на спеціалізованому ринку в місті. Аби справи в мережі йшли вгору, слід правильно просувати свій продукт. Тому таргетована реклама послуги бренду – те, над чим працюють цілі команди маркетологів та SMM-спеціалістів. Якщо правильно її налаштувати – популярність компанії та її товару помітно зросте, відповідно й продажі підуть вгору.

Хто займається налаштуванням таргету

В Україні одним із лідерів у комплексному залученні клієнтів до бізнесу є агентство цифрового маркетингу Cómon, яке з 2018 року удосконалюється в цій сфері. Мета команди таргетологів – не просто налаштувати рекламу клієнтам, а реально показати результат – посприяти збільшенню продажів, залученню партнерів та співпраці з іншими відомими брендами. Послуги компанії поділені на три великі напрямки:

SEO (просування та аудит)

Social & Digital Advertising (SMM-просування, таргетована та контекстна реклама)

Eccomerce (створення контекстної реклами).

Щоб показати справді хороші покази від співпраці, фахівці Cómon опрацьовують чимало етапів:
• Визначають цілі та завдання просування продукту в соціальних мережах
• Сегментують цільову аудиторію
• Розробляють стратегію просування бренду та рекламні креативи
• Аналізують ринок
• Тестують стратегії реклами
• Постійно стежать за прогресом рекламних кампаній
• Підтримують зв’язок із власником бізнесу 24/7

Трохи про особливості таргетованої реклами

За статистикою, лише 15% користувачів гаджетів не сидять в соціальних мережах, тож 85% – потенційна цільова аудиторія. Дані, як людина вносить при реєстрації, геолокації, освіта, підписки, захоплення, специфіка роботи і навіть відмітки та лайки дозволяють таргетологам точно влучати в ціль та просувати продукт. Якщо говорити про таку рекламу в соціальних мережах, зокрема Facebook, Instagram, Twitter, YouTube та Pinterest, то вона ще й дозволить зменшити витрати, адже нецільова аудиторія одразу відсіюється. Правильно налаштований таргет – це велика аудиторія, впізнаваність бренду, взаємодія з потенційним клієнтом, збільшення продажів тощо. А що найголовніше – власник бізнесу не запарюватиметься над створенням контенту – графіки, фото, відео – команда агентства Cómon все бере на себе.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.