Новини

У Чернівцях планують відремонтувати ще частину вулиці Вокзальної

Цього року, ймовірно, проведуть поточний ремонт на ще одній ділянці вулиці Вокзальної у Чернівцях. Таким чином з’єднають між собою дві уже відремонтовані частини.

Про це у коментарі molbuk.ua сказав перший заступник керівника департаменту інфраструктури та будівництва Чернівецької міськради Григорій Прохоренко.

“Щодо вулиці Вокзальної поки що тривають дебати, але плануємо поточний ремонт. Відремонтували дві ділянки – до вулиці Севастопольської та ближче до вокзалу, де були найбільші ями. Тепер маємо їх з’єднати між собою повністю. Щоби весь цей проїзд, починаючи від вокзалу, був ідеальний, і можна було по ньому нормально їхати”, – повідомив Прохоренко.

Чиновник додав, що на відремонтованих ділянках заторів практично немає.

“До речі, хто би що не говорив, мовляв, навіщо ви це робите, але ми зараз спостерігаємо, що там заторів майже немає. Раніше просто був завал, усі машини йшли перекатом, по 5 кілометрів на годину, і було дуже важко їхати. Тобто в будь-якому випадку навіть поточний ремонт такої ділянки призводить до того, що заторів стає менше”, – зауважив комунальник.

Як відомо, поточний ремонт – перемощення бруківки – по вулиці Вокзальній (Гагаріна) розпочався 23 вересня. Працювали на найбільш аварійних ділянках, зокрема в районі залізничного вокзалу та від будинку №45 до №75.

Першого листопада завершили перемощення бруківки на відрізку від будинку №45 до будинку №75 по вулиці Гагаріна. Там не тільки перемостили бруківку, а й посилили основу. Після цього підрядник приступив до ремонту протилежної частини дороги (у зворотньому напрямку – від будинку №75 до будинку №45).

А нещодавно стало відомо, що на двох вулицях, де торік переклали бруківку, трапилося просідання. Йдеться, зокрема, про вулиці Бандери та Вокзальну. У мерії наголошують, що на них вівся не капітальний ремонт, а поточні роботи – перекладали стару бруківку.

“До прикладу, на вулиці Бандери вона давно вичерпала свій ресурс. Водночас на вулиці Вокзальній разом зі старою укладали нову, бо стара розсипалася – там просідання пов’язане з перепадом розмірів та температур”, – пояснюють причини.

Тепер підрядники повинні переробити недоліки.

Читайте також:

У Чернівцях на ремонт доріг виділили більше грошей: якою буде сума

У Чернівцях на капремонти доріг планують витратити 150 мільйонів гривень: які вулиці ремонтуватимуть

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.