Новини

Нове обладнання та капітальний ремонт: у Чернівцях оновили відділення обласного центру служби крові ‒ відео “МБ”

У Чернівецькому обласному центрі служби крові завершили ремонт у одному з відділень. Тепер у центрі є більш комфортні умови як для працівників, так і донорів.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Ремонт у центрі тривав впродовж двох тижнів. У оновленому відділенні зараз працюють реєстратура, лабораторні, кабінет терапевта та кімната, де донори перед здачею крові можуть поласувати чаєм з печивом.

“У ремонті нам допомогли благодійники, тому що все зробити за власні кошти – дуже складно. На це йдуть великі суми…” ‒ розповідає генеральна директорка Чернівецького обласного центру служби крові Анжеліка Каланча.

Надалі центр планує зробити ремонт у всьому приміщенні.

“Ми шукали людей, що розуміються у ремонті. Долучалися звичайні люди, що хотіли допомогти. Як таких складнощів під час ремонту не виникали”, ‒ каже А. Каланча.

Керівництво закликає всіх небайдужих долучитися допомогти з облаштуванням приміщення Чернівецького обласного центру здачі крові.

“Донори заслуговують на найкращі умови. Ми не хочемо зупинятися тільки на цьому етапі. У планах оновити все приміщення. Донатити в центр крові – те, саме, що вкладати у спільну перемогу. Тому, були б раді, якби нам допомагали благодійники”, ‒ зазначає директорка центру.

За словами директорки Анжеліки Каланчі, ситуація з обсягом крові у центрі змінюється щодня. Тому сьогодні центр дуже потребує донорів, що мають кров з негативним резус-фактором.

До Чернівецького обласного центру служби крові приходити можна в будні з 08:00 до 12:00 за адресою: вулиця Українська, 36.
Телефон “гарячої лінії”: 095 49 80 155

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.