Новини

Громада на Буковині відправила на передову два авто – фото

Путильська громада відправила бійцям на передову автомобілі. Завдяки активній роботі місцевих волонтерів та небайдужих громадян бійці різних підрозділів ЗСУ отримали два автомобілі.

Про це повідомляє Чернівецька облрада, пише molbuk.ua

Як розповідає Ілля Косован, депутат обласної ради та засновник громадської організації “Волонтери Путильщини”, необхідні речі та автівки у Дніпропетровську, Луганську та Донецьку області цього разу відвезли Гордей Борис, Слижук Михайло та Козян Михайло.

“Джип Land Rover був куплений за волонтерські кошти для бійців 10 ГШБр. На час поїздки вони змінили дислокацію і не мали в ньому необхідності. Тому, ми його підремонтували й транспортували землякам, які зараз його дуже потребують. Другий – перевозили лафетою до Покровська. На зворотному шляху забрали додому на ремонт ВАЗ 2113”, – каже депутат.

Кошти на пальне збирали релігійні громади населених пунктів Путильщини, учасники благодійного концерту, підприємці місцеві та з-за кордону. А продукти харчування передавали учні шкіл та жителі громади.

Цими днями волонтери отримали черговий автомобіль від благодійників із Польщі та розпочали його ремонт.Незабаром його також відвезуть на фронт. Адже війна триває і наші захисники потребують підтримки.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.