Новини

Змінив камеру на автомат: відеооператор із Чернівців добровільно пішов на війну

До початку широкомасштабної війни Денис НАУМЕНКО працював відеооператором у Чернівцях на одному із центральних телеканалів. Неодноразово знімав відеосюжети із реанімацій ковідних відділень, буковинських сіл, які постраждали від паводків. Однак 27 лютого життя чоловіка змінилося назавжди. Не чекаючи повістки, Денис добровільно прийшов до військкомату та записався на службу.

Про це йдеться у публікації ” “

– До військкомату я прийшов 27 лютого. Вчинити інакше не міг. На мою думку, кожен свідомий чоловік повинен зробити саме так. Тут життя інше, все важко… Це не вдома сидіти, – каже Денис Науменко.

За рік війни чоловік пройшов найгарячіші точки.

– Спочатку я служив у піхоті на Ізюмському напрямку, у селі Довгеньке. Ситуація там була складна: зруйнована інфраструктура, важкі бої… Згодом мене перекинули на Луганщину, під Кремінну. Ситуація тут теж дуже складна. Запеклі бої, постійні вибухи… Русня пре просто напролом, але ми успішно відбиваємо усі її атаки, – ділиться чоловік.

Денис зізнається, що востаннє був у Чернівцях пів року тому. На чоловіка вдома чекає дружина та двоє синів. Старшому – 15 років, а меншому – п’ять.

– Я сумую за своєю родиною, – каже в телефонній розмові Денис.

На запитання, що планує робити після перемоги України, Денис відповідає: “Я не повернуся на телебачення, але й військовим не залишуся.
Хочу відкрити свою справу, заснувати якийсь невеличкий бізнес”.

Наразі підрозділу Дениса необхідне авто, яке коштує досить дорого.

– Нам потрібен надійний позашляховик Mitsubishi з повним приводом, бажано 2000-х років. Два авто, які у нас є, уже сильно побиті. Ці авто не витримують фронтових навантажень, тим паче є постійні “прильоти” та обстріли, – підсумовує Денис Науменко і сподівається на допомогу всіх небайдужих.

Як допомогти

Номер картки: 5375411203172551 “МоноБанк”

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.