Новини

Коштує триста тисяч євро: «Буковина» підписала нового гравця

Чернівецька “Буковина” підсилила свій склад досвідченим гравцем лінії атаки. Контракт із “жовто-чорними” підписав 31-річний нападник Михайло Сергійчук.

Про це йдеться на сторінці футбольного клубу у Facebook, пише molbuk.ua

Форвард дебютував на професійному рівні у 2008 році у складі “Вереса”, після чого виступав за черкаський “Славутич” і МФК “Миколаїв”, де тричі поспіль ставав найкращим бомбардиром команди в сезоні. У 2014 – 2016 роках захищав кольори львівських “Карпат” у Прем’єр-лізі.

В елітному дивізіоні Сергійчук також встиг пограти в ужгородській “Говерлі”, донецькому “Олімпіку”, полтавській “Ворсклі”, чернігівській “Десні” та рівненському “Вересі”. У кампанії 2018/19, виступаючи у “Ворсклі”, зіграв у чотирьох матчах групового етапу Ліги Європи (з лондонським “Арсеналом”, “Спортінгом” та “Карабахом”). У 2019 році захищав кольори латвійського клубу “Вентспілс”, у складі якого також пограв у кваліфікації Ліги Європи (6 матчів, 2 голи, 1 асист).

За свою кар’єру Михайло Сергійчук провів понад 300 поєдинків на професійному рівні, в яких відзначився 66-ма забитими м’ячами.

За даними сайту Transfermarkt.world, трансферна вартість футболіста станом на 6 грудня 2022 року – 300 тисяч євро.

Деталі контракту, а також термін дії не повідомляється.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.