Новини

У Чернівцях благодійники роздали піци тисячі родин переселенців – фото

Сьогодні, 28 лютого, у Чернівцях тисяча родин переселенців отримали смачні піци від німецьких та українських благодійників.

Про це на своїй фб-сторінці повідомила керівниця благодійного фонду “Волонтерський рух Буковини” Катерина Пономарьова, пише molbuk.ua

“Сьогодні 1000 родин переселенців отримали допомогу! Ми вдячні нашим донорам – німецькому фонду Ostheimhilft – deineukrainehilfe.de на чолі із Мартіном Ріттером. А також його українському представнику Віктор Щербачуку та Миколі Панчуку-голові Гощанської селищної ради. Дуже дякуємо ГО Сенсорика за підтримку!” – написала Катерина Пономарьова.

Раніше повідомлялося, що у центрі Чернівців на Центральній площі благодійники з фонду “Волонтерський рух Буковини” безкоштовно роздають піцу для внутрішньо переміщених осіб. За піцою вишикувалася шалена черга.

Це вже друга така благочинна акція в місті. Днями БФ “Волонерський рух Буковини” за сприяння німецьких та українських благодійників також видав понад дві тисячі піц пацієнтам Чернівецької обласної психіатричної лікарні, а також родинам переселенців, у тому числі й похилого віку.

За словами Катерини Пономарьової, піца цієї марки вважається в Німеччині однією з найсмачніших і найдорожчих. Перевозили і зберігали продукцію у морозильних камерах. Термін придатності суворо дотриманий.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.