Новини

Буковинець, який кермував без водійських прав, пропонував поліції хабаря

У Вижницькому районі водій-порушник намагався підкупити поліцейських. Правоохоронці відмовилися від хабаря і зафіксували протиправні дії чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Під час патрулювання території поліцейські за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль “ГАЗ-2101” під керуванням 20-річного місцевого жителя. Правоохоронці попросили водія надати документи для перевірки.

Однак чоловік повідомив поліцейським, що не має відповідних документів, які б надавали йому право керувати транспортним засобом. Кермувальник запропонував працівникам поліції хабар.

Правоохоронці відмовилися від коштів та попередили буковинця про неприпустимість таких дій. Чоловік, незважаючи на застереження співробітників поліції, поклав гроші до службового автомобіля поліцейських.

Працівники реагування поліції склали на водія протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення та викликали слідчо-оперативну групу для документування кримінального правопорушення.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.