Новини

Родину митця з Чернівців спіткало горе: через це перенесли виставу

Фото з сайту theatre.love

Виставу “Калігула”, яка мала відбутися завтра, 25 лютого, у Центральному палаці культури в Чернівцях, перенесли на невизначений термін.

Про це повідомляє режисер вистави Іван Шморгунов, пише molbuk.ua

Причина, як повідомили на сторінці Рівненського обласного музично-драматичного театру, – горе у родині актора, режисера та продюсера Івана Даніліна.

“Для нашого актора і режисера Івана Даніліна 24.02.2023 позначиться особистою втратою. Втратою ТАТА, Віктора Івановича…
Згадаймо і ЙОГО сьогодні у своїх молитвах”, – йдеться у дописі.

Чернівецький митець Іван Данілін є продюсером вистави “Калігула”.

Довідка

Вистава “Калігула” – за мотивами однойменної п’єси Альбера Камю.

“Ми разом з колективом народного Драматичного театру ім. Агєєва спільно з театром “На перехресті” БК “РОША”, в рамках проекту “Очі для ЗСУ”, презентуємо для вас прем’єру благодійної вистави. Збиратимемо 240 000 грн для ЗСУ на оптичний прилад для спецпризначенців.

Вічна боротьба проти системи, метою якої є лише задоволення своїх амбіцій. Але в темряві завжди проростає паросток надії, добра і світла…

Тема божевільних диктаторів завжди була актуальною, колись трохи більше, колись трохи менше. Але все одно в історії людства постійно знаходились такі постаті, які хотіли позмагатися зі своїми попередниками у ступені божевільного вираження поняття свободи у використанні влади…

Так само і зараз, в наш час, ця тема, особливо для нашого народу, є як ніколи, на жаль, актуальною…”, – йдеться в описі вистави на сторінці режисера Івана Шморгунова.

Вистава мала відбутися 25 та 26 лютого у Центральному палаці культури.

Разом із тим, 28 лютого о 18.00 у тому ж таки Центральному палаці культури відбудеться благодійна вистава-спогад “Молитва за Елвіса”. Автор ідеї та режисер – Іван Шморгунов. Вхід вільний.

Автор фото-Сергій Ахременко

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.