Новини

Секрет популярності модульних будинків*

Війна в країні змінює основні тенденції будівництва та має прямий вплив на рішення щодо власного житла. Серед запитів, найчастіше з’являється питання “як побудувати будинок, вигідно і швидко?”. Велика кількість говорить про модульні будинки та їхні унікальні можливості, підкреслюючи досить невелику вартість. Але чи так це?

Модульний будинок – дорого чи дешево?

Аналізуючи ринок нерухомості та вартість послуг будівельних компаній, ціни на таке житло досить високі. Будинок складений з готових модулів виходить дорожче, ніж його збирання безпосередньо на ділянці. Проте така різниця є повністю виправданою. Придбавши варіант модульного будиночка, Ви отримуєте значну економію в часі.

Модульні будівлі – це готові до використання приміщення, виконані за новітньою канадською технологією будівництва за допомогою СІП-панелей. Не потрібно плутати це з усіма каркасними конструкціями з плоским дахом. Їхньою особливістю є термостійкість, енергоефективність та швидкість монтажу. Модульні будинки збирають на заводі та доставляють в потрібне місце за короткий проміжок часу. Серед пропозицій є навіть варіанти придбання вже готових модулів. Ознайомитися з такими, наприклад, можна на сайті однієї з компаній https://lighthouse.kyiv.ua/tsiny/mali-arhitekturni-formy/modulni-budynky, а також дізнатися їхню вартість. Компанія реалізую швидкозбірні будинки, які можна збирати на вашій ділянці не тільки модулями, але й заздалегідь виготовленими стінами. Такий будинок вирішує найголовнішу проблему – термін введення в експлуатацію. Швидкість позначається на ціні, але якість та кінцевий результат підтверджують таку вартість.

Очікування / реальність

Розглядаючи варіант модульного будинку, замовник очікує отримати недорогий будиночок, який дуже швидко збирається. Люди, які втратили місце для проживання внаслідок війни, постійно в пошуках вигідних пропозицій. Проте, більшість робить це з думкою про тимчасове житло. Саме через це вартість здається високою та невиправданою. Значна кількість споживачів вважає каркасно-модульні конструкції ненадійними та недоцільними для витрачання такої суми коштів.

Але тут все навпаки. Будинки, які зібрані на заводі виробником та вже готові до встановлення – це найсучасніші методи будівництва. Стіни та модулі, сконструйовані з СІП-панелей, забезпечують максимальний комфорт власнику. Реалізувати план модульного будинку можна вже протягом місяця, а купити модульні конструкції, готові для монтажу на підготовленій ділянці, – ще скоріше.

Будівництво з модулів – гарна ідея для відкриття або відновлення бізнесу. Будови такого плану можна використовувати як окремі приміщення для проживання в курортних зонах. Це дає змогу збільшити кількість можливих гостей та розвивати власну справу за короткий проміжок часу.

Отже, основними секретами популярності модульних будинків є зручність, якість та стрімка готовність.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.