Новини

«Хотів пройтися з прапором»: у Чернівцях поліцейські відшукали молодика, який намагався зірвати Прапор України – відео

Вчора, 21 лютого у телеграм-каналі “ХЧ” набрало розголосу відео, де молодий чоловік намагається зірвати Прапор України, який встановлений поруч із магазином у Чернівцях. Станом на сьогодні, 22 лютого поліція Чернівецької області, а саме співробітники Чернівецького районного управління поліції встановила особу чоловіка.

Про це кореспондентці molbuk.ua у коментарі розповіла керівниця відділу комунікації Нацполіції у Чернівецькій області Кароліна Маришева.

За словами керівниці відділу комунікації, 29-річний молодик аргументував свої дії тим, що він хоче пройтися містом з прапором у руках. Тому і намагався зняти його неподалік крамниці, яка знаходиться на розі проспекту Незалежності та вулиці Головної.

“Поліцейські склали на молодика відповідний адміністративний протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу про адміністративні правопорушення. Санкція статті тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб “, – сказала К. Маришева.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.