Новини

Від терористів їх відрізняють тільки маски – Зеленський про виступ Путіна

Президент України Володимир Зеленський вкотре заявив, що Росія спілкується як терорист.

Як пише УНІАН, про це Зеленський заявив на спільному із прем’єр-міністром Італії Джорджею Мелоні брифінгу у Києві, коментуючи сьогоднішнє “послання” президента Росії Володимира Путіна та ймовірність випробувань Росією ядерної зброї.

“Ну що можна сказати? Я не дивився його звернення через те, що саме у цей час відбувалися удари по Херсонщині. Постраждала 21 людина, 6 загинуло”, – зазначив він.

Зеленський висловив співчуття близьким та рідним загиблих. Також президент наголосив, що саме для цього Україні потрібен захист неба.

“По-іншому поки що захиститися від держави-терориста неможливо. Але все попереду, і ми до цього готуємося. А що стосується того, чи готуються вони до випробувань (ядерної зброї – УНІАН). Ну ми ж з вами дорослі люди. Ця людина спочатку ухвалила рішення про якісь залякування, а потім вже пов’язала це з якимись меседжами від США тощо. Це постійно відбувається. Серйозно вже на них ніхто не звертає увагу”, – сказав він.

Глава держави підкреслив, що РФ вже стала спілкуватися як терорист.

“Різниця тільки у тому, що терористи в масках, а ці навіть не приховують своїх облич. Приблизно так. Виступ цієї людини був близько двох годин, а атакували і знищили інфраструктуру, вбили людей наших вони впродовж однієї. Ось, що ми бачимо: що вони говорять і що вони насправді роблять. Ну ми їх дотиснемо”, – додав Зеленський.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.