Новини

Попри російські атаки, майже вся Україна зараз зі світлом – Зеленський

Президент Володимир Зеленський назвав дуже вагомим результатом відновлення електропостачання для більшості українців.

Про це президент сказав у своєму вечірньому зверненні.

Зеленський відзначив, що день суботи почався з превентивних відключень електрики в частині областей для захисту від чергового російського ракетного нальоту.

“І ми завершуємо цю суботу без відключень електрики майже на всій території нашої держави. Окрім частини, зокрема, Одещини, де триває відновлення після попередніх атак, і деяких районів, де мережі пошкоджені поривами вітру. Більшість території України – з енергетикою. Більшість наших людей – з електрикою.

І це чергове підтвердження нашої з вами стійкості, сили України, колосальної роботи, яка проводилась і проводиться багатьма людьми. Усіма, хто відновлює й захищає енергетику. Усіма, хто працює для посилення нашої ППО. Усіма нашими партнерами, які допомагають. І, звичайно, усіма нашими воїнами, які щодня, щоночі захищають Україну у складі Повітряних сил та всіх наших сил оборони й безпеки.

Я дякую кожному й кожній, хто зробив свій внесок у захист українського неба та енергосистеми держави! Це дуже вагомий результат для України. Результат, якого ми досягли всі разом”, – сказав президент.

Зеленський пообіцяв, що влада продовжить “робити все можливе й неможливе, щоб дати Україні більше ППО, більше гарантій стійкості, більше захисту від будь-яких ударів Росії”.

Раніше повідомлялося, що на Буковині завтра вже продовж восьми днів не вимикатимуть електропостачання.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.