Новини

Україна отримала від Данії 20 котелень

Данія виділила 4,5 млн євро на закупівлю нових мобільних контейнерних котелень для України. 20 газових котлів потужністю 39 МВт вже прибули в Україну. Вони забезпечать опаленням понад 180 тис осіб.

Про це повідомляється на сайті міжнародної фінансової організації Nefco, через яку були виділені кошти на закупівлю котелень.

“Профінансований проект зможе забезпечити близько 30-40% потреб громадян у теплопостачанні. Заходи включають монтаж нових котлів, прокладання нових труб, профілактичні кроки щодо запобігання замерзанню систем теплопостачання взимку, а також технічне обслуговування систем для забезпечення їх надійної безперервної роботи”, – йдеться у прес-релізі.

Котельні зможуть забезпечувати теплом близько 80% населення міста, де вони будуть встановлені.

“Данія та Україна – дуже близькі партнери, і приємно бачити, що наше партнерство також може забезпечувати підтримку критично важливої інфраструктури теплопостачання у східній Україні. Підтримка роботи системи теплозабезпечення має вирішальне значення для стійкості та боєздатності країни”, – заявив посол Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.