Новини

Зі складу виконкому Чернівців виключать двох членів: хто буде натомість

Чернівецьку письменницю та громадську активістку Оксану Драчковську та ексдепутата облради 8-го скликання від партії “За майбутнє” Віталія Ткачука, якого ще називають “співочим депутатом”, планують виключити зі складу виконкому Чернівецької міськради.

Відповідний проєкт рішення “Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VIІI скликання” зареєстрований на сайті ЧМР, пише molbuk.ua

Зазначається, що Оксану Драчковську та Віталія Ткачука планують виключити за їхньою згодою.

“Виключити зі складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VIІI скликання: Драчковську Оксану Олегівну, (за згодою); Ткачука Віталія Васильовича, (за згодою)”, – йдеться у проєкті рішення.

Натомість до складу виконкому пропонують включити двох заступників міського голови – Василя Зазуляка та Ігоря Крохмаля.

Як відомо, наприкінці 2021-го року міськрада затвердила кількісний і персональний склад виконавчого комітету міської ради. Однією з представниць новоствореного виконкому стала письменниця, журналістка й громадська діячка Оксана Драчковська.

Пізніше Оксана Драчковська заявила, що не братиме участі у засіданнях виконкому, доки не буде забезпечена доступність для людей з інвалідністю у приміщенні ратуші. Як відомо, Оксана Драчковська активно бореться за забезпечення архітектурної доступності людям на візках.

Окрім того, активістка уже більш ніж пів року перебуває з родиною у Польщі.

Віталій Ткачук – ексдепутат облради. Востаннє обирався до облради 8-го скликання у 2020-му році від партії “За майбутнє”.

Його ще називають “співочим депутатом” через спроби розпочати музичну кар’єру.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.