Новини

«Здавалося, у нього все життя попереду»: на фронті загинув буковинець Ілля Нікітюк

Буковина втратила ще одного Героя – на фронті загинув захисник із села Росошани Кельменецької громади Дністровського району Ілля Нікітюк.

Про це повідомляє Кельменецька селищна рада, пише molbuk.ua

Іллі Нікітюку лише недавно виповнилося 22 роки.

“Не встигла Кельменеччина оговтатися від втрати свого Сина-Захисника із с. Росошани, як підла похоронка, розриваючи болем серця росошанців, сповістила про загибель ще одного Сина-Захисника – Нікітюка Іллі Павловича.

Стрілець-санітар 3-го гірського штурмового відділення, 1-ї гірсько-штурмової роти 2 лютого зустрів свій 22 день народження. Здавалося, у нього все життя лише попереду… Він матиме усе… Сім’ю, дружину, дітей, щасливу родину…

Осиротіли бабуся й дідусь, мати й сестра. Не благословлять дід з бабою на щасливий шлюб, не триматиме його мати своїх онучків на руках, не співатимуть їм колискових, не балуватиме тітка смаколиками своїх плимінників…

Ілля житиме у нашій пам’яті! Ми обов’язково пам’ятатимемо про те, що наш вірний Син загинув 9 лютого 2023 року під час бою в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області. Ілля наближав Перемогу. Він боровся за Мир для своєї Держави, Він боровся за свободу своїх земляків, він боровся за спокій своїх рідних”, – йдеться у дописі.

Раніше повідомлялося, що загинув молодий військовий з Буковини Владислав Колодрівський.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.